Extra's

Tatteljee heeft een aantal producten in het assortiment die de levensduur (inritslaken) of het gebruiksdomein van uw slaapzak (met extra isolatie) kunnen vergroten en het slapen nog aangenamer maken door onze maat gemaakte oprolbare kussens (droombol).
Desgevraagd kunnen we u ook aan Exped matrassen helpen.
 

inritslakenExtra isolatie
Op een reis met extreem wisselende temperaturen of temperaturen onder het comfortniveau van uw huidige slaapzak kan extra isolatie bovenop uw slaapzak nodig zijn. Extra isolatie kunt u op 2 manieren bereiken:

  1. huidige slaapzak bijvullen
  2. combinatie van 2 slaapzakken


donsBijvullen kan, mits er voldoende ruimte over is in de banen. Bijvullen kan geschieden met 90% en 100% ganzendons.
Aangezien de prijs van dons erg fluctueert verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een prijsopgave. Voor het bijvullen van een slaapzak die niet door Tatteljee is gemaakt rekenen wij € 25,- extra.


Het combineren van 2 slaapzakken kan op verschillende manieren, omzakbijvoorbeeld door een slaapzak tot +5oC samen met een slaapzak tot -5oC te gebruiken. Dit zal een isolatiewaarde van circa -30oC bereiken.
Alle slaapzakmodellen van Tatteljee kunnen onderling gecombineerd worden. Droombol
droombolDe Droombol is een oprolbaar kussentje met een synthetische vulling van Powerfill, op maat gemaakt. Powerfill zijn zachte en soepele vezelbolletjes, die gemakkelijk op te schudden zijn, wasbaar zijn en in de droger kunnen, non-allergeen en reukloos.
U kunt de Droombol gebruiken als hoofdkussen, maar ook om op- of tegenaan te zitten in de caravan of camping.
Uiteraard kan bij- of hervullen te allen tijde.

Droombol 35x35, 120gr Powerfill                   € 15,-

 

Exped matrassen
Mocht u geintereseerd zijn in een Exped matras, bijvoorbeeld in combinatie met een Thermocombi, laat het ons weten. Hoewel we ze niet standaard op voorraad hebben, kunnen we ze wel voor u bestellen.